• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La 47 de ani, Dorinel Munteanu trece printr-o perioadă destul de grea. Fostul mare mijlocaș al României nu a mai antrenat pe nimeni din luna aprilie a anului trecut, atunci când s-a despărțit de Astra Giurgiu.

"Asta este viața de antrenor, așteptăm, am avut câteva oferte. Aștept să-mi găsesc echipa care mi se potrivește. Nu mai am preferințe, sunt de 7-8 luni fără echipă, așa că mă gândesc acum la orice variantă din țară și din străinătate.

Am făcut câteva greșeli, am mers la echipe cu probleme. Au existat contacte și din România, dar nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu s-a concretizat nimic", a spus Munteanu, la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

Tehnicianul așteaptă revenirea lui Mihai Stoica în fotbalul românesc, deși cei doi n-au avut cele mai bune relații la Steaua. Fostul manager al roș-albaștrilor se află încă la închisoare și așteaptă să fie eliberat.

"MM Stoica a fost unul dintre cei mai buni președinți de club, deși pe mine nu m-a susținut. Asta este altă treabă. Să dea Dumnezeu să fie liber, fotbalul are nevoie de un asemenea om. Uli Hoeness, de exemplu în Germania, este la fel, susține același club. A trecut prin aceeași situație. Este și el un profesionist, cel mai bun din Germania".

2011 este anul în care Dorinel Munteanu a câștigat Liga 1 și Supercupa României, pe banca Oțelului