• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Gigi Becali continuă să îşi ia măsuri de precauţie pentru momentul în care echipa pe care o patronează nu va mai putea folosi numele Steaua.

Patronul Stelei a mai înregistrat două nume la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM): Fotbal Club Sporting Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Becali. Prima variantă a mai fost vehiculată în ultima perioadă, iar cea de-a doua reprezintă o surpriză de proporţii.

Fotbal Club Sportiv Bucureşti este o altă marcă înregistrată recent la OSIM de Becali. Aceasta e prima variantă de schimbare a denumirii societăţii.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în finalul anului trecut că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. Decizia a fost atacată de vicecampioana României la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dacă ICCJ va menţine decizia, Steaua va fi obligată să revină la titulatura FCSB.

CSA Steaua a anunţat că din 2017 va pune bazele unui proiect cu o echipă de fotbal ce va pleca din Liga a 4-a şi care se va bucura de siglă, nume şi palmares (până în 2002, inclusiv).

În 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca.

ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FC Steaua a fost acţionată în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT