• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali continuă să îşi ia măsuri de precauţie pentru momentul în care echipa pe care o patronează nu va mai putea folosi numele Steaua.

Patronul Stelei a mai înregistrat două nume la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM): Fotbal Club Sporting Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Becali. Prima variantă a mai fost vehiculată în ultima perioadă, iar cea de-a doua reprezintă o surpriză de proporţii.

Fotbal Club Sportiv Bucureşti este o altă marcă înregistrată recent la OSIM de Becali. Aceasta e prima variantă de schimbare a denumirii societăţii.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în finalul anului trecut că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. Decizia a fost atacată de vicecampioana României la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dacă ICCJ va menţine decizia, Steaua va fi obligată să revină la titulatura FCSB.

CSA Steaua a anunţat că din 2017 va pune bazele unui proiect cu o echipă de fotbal ce va pleca din Liga a 4-a şi care se va bucura de siglă, nume şi palmares (până în 2002, inclusiv).

În 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca.

ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FC Steaua a fost acţionată în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT