• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dumitru Dragomir nu a ratat ocazia de a-l pune la zid pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, despre care susţine că nu are realizări în comparaţie cu predecesorul său, Mircea Sandu.

"Spuneți roadele lăsate de Sandu și Dragomir, fără ghilimele. Noi am făcut lucruri multe pentru fotbal. Păi, Sandu a făcut două baze de pregătire așa cum nu sunt zece în Europa, cea de la Mogoșoaia și de la Buftea. În plus, a făcut un nou sediu pentru Federația de Fotbal și a făcut unul dintre cele mai frumoase stadioane de fotbal din lume, iar eu m-am zbătut pentru Arena Națională. În plus, am lăsat Liga în unul dintre cele mai frumoase sedii din Europa. Am mai făcut și noi greșeli, dar pe vremea mea erau niște conducători pricepuți. La un moment dat oboseam și eu să mă cert cu ei. Ce a făcut actuala conducere a FRF? Centre de excelență? Alea sunt centre de prostie!", a atacat Dragomir la Digi Sport Matinal.

Şeful Ligii a oferit şi faza zilei în emisiunea moderată de Viorel Grigoroiu. A fredonat în direct unul dintre cântecele preferate ale fanilor din perioada în care conducea LPF: "Mitică la puşcărie".

VIDEO CU MOMENTUL AMUZANT OFERIT DE DRAGOMIR