• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo face al şaptelea transfer al iernii. Este vorba despre olandezul Romario Kortzorg, care a evoluat în prima parte a acestui sezon la ASA Tg. Mureş.

Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat ieri contractul cu vicecampioana din sezonul trecut, după ce a fost anunţat la începutul pregătirilor că nu face parte din planurile lui Petre Grigoraş.

Jucătorul va semna cu Dinamo până în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

Cotat la 450.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Romario Kortzorg a mai evoluat în cariera sa la Dijkse Boys, RVVH Ridderkerk, AGOVV Apeldoorn, FC Dordrecht, Botev Plovdiv şi Erzgebirge Aue.

Romario Kortzorg este un jucător de profil ofensiv, care poate evolua ca extremă stângă, extremă dreaptă sau atacant.

În prima parte a acestui sezon, Romario a jucat în 14 meciuri (9 ca titular) şi a marcat un gol şi a oferit trei pase deicisve. 

În urmă cu o săptămână, antrenorul alb-roşiilor, Mircea Rednic, anunţa că îşi doreşte un jucător de profilul olandezului: "Un mijlocaș lateral care poate să joace și stânga, și dreapta, și un al doilea vârf, că, uite!, se întâmplă să ai și accidentați și noi trebuie să ne grăbim. Suntem în discuții avansate, deci trebuie să facem un efort ca să vină încă doi jucători".

Dinamo i-a transferat deja în această iarnă pe Victor Rîmniceanu, Sergiu Hanca, Vlad Olteanu, Patrick Ekeng, Vali Lazăr şi Paul Batin

26 de ani are Kortzorg

450.000 de euro e cota de piaţă a olandezului

7 transferuri a făcut Dinamo în această iarnă: Victor Rîmniceanu, Sergiu Hanca, Vlad Olteanu, Patrick Ekeng, Vali Lazăr, Paul Batin şi Romario Kortzorg (urmează să semneze)