• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

CSU Craiova are de vineri o nouă conducere tehnică. Emil Săndoi și-a reziliat contractul cu formația din Bănie și Daniel Mogoșanu (foto) a fost numit director tehnic. Antrenor principal va fi Victor Naicu. Cei doi vor conduce primul antrenament chiar astăzi.

În vârstă de 47 de ani, Mogoșanu a făcut parte din echipa care a realizat eventul în 1991 și a câștigat Cupa în 1993. În ultimele două sezoane a fost antrenorul echipei a doua a Științei cu care a reușit promovarea în Liga a III-a, de asemenea a activat în cadrul clubului și la Centrul de copii și juniori.

Mogoșanu nu are licență Pro și tocmai de aceea principal este Victor Naicu, acesta luând licența în toamna anului trecut. Până acum a fost antrenor al echipei de juniori A a clubului. Din vechiul staf au fost păstrați Silviu Lung, antrenor cu portarii, și Cornel Blejan, preparator fizic.

Săndoi a avut discuția decisivă cu conducerea clubului oltean vineri de dimineață, la reunirea lotului. El a cerut să i se plătească salariul pentru lunile în care a antrenat echipa, plus primele de joc, acestea ridicându-se la aproximativ 11.000 de euro. Se pare că va primi toate restanțele financiare.

Sursa foto: csuc.ro