• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gabriel Enache spune că FCSB nu trebuie să se mai gândească la reușita cu Hapoel Be'er Sheeva din Europa League și trebuie să se dedice 100% partidei din Liga 1 cu ACS Poli Timișoara, pe care roș-albaștrii o vor susține duminică, pe teren propriu, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.

Gabriel Enache este concentrat pentru partida cu ACS Poli Timișoara, pe care roș-albaștrii vor să o câștige pentru a ține aproape în campionat de liderul CFR Cluj. ”Dacă nu dăm 100% o să avem probleme. Nu îmi e greu să fac față aici, dacă era așa nu mai eram la echipă, accept orice concurență, cine este cel mai bun să joace. Concurența scoate ce e mai bun dintr-un jucător. Nu trebuie să ne gândim că este un meci ușor, trebuie să fim disciplinați. Nu cred că facem diferențe între meciuri, unii au jucat în campionat, alții în Europa League, sper ca și în competiția internă să facem o figură frumoasă. Într-adevăr, sunt echipe puternice care se bat la titlu, trebuie să ne facem jocul nostru, să nu ne stea nimeni în față, să oferim calitate”, a spus Enache.

Gabriel Enache a vrut să lămurească faptul că nu s-a bucurat și nici nu a vrut să fie ironic la accidentarea colegului său. Enache a oferit declaraţia serii în Europa League. Intrat în teren în minutul 25 al partidei FCSB-ului cu Hapoel Be'er Sheva, în locul accidentatului Romario Benzar, Enache a tras concluzia după meciul din Israel: "Important e că am ieşit toţi sănătoşi de pe teren". ”Am văzut că declarațiile mele au fost interpretate, că aș fi declarat că m-aș fi bucurat de cazul lui Benzar... nu pot accepta acest lucru. Am fost și l-am întrebat ce am pățit, nu pot permite acest lucru”, a spus Enache în conferința de sâmbătă.