• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Sepsi. Tehnicianul l-a înlocuit pe Sandor Nagy şi a semnat un contract cu gruparea nou-promovată pe un singur sezon.

Neagoe a fost deja prezentat la echipă şi îşi poate prelungi contractul cu Sepsi în funcţie de rezultatele pe care le va avea cu echipa.

Antrenorul de 50 de ani a debutat pe bancă la Universitatea Craiova şi a mai condus apoi Pandurii, Drobeta Turnu Severin, Asil Lysi şi Poli Iaşi.

Nagy a stat astfel pe banca lui Sepsi aproximativ 20 de zile astfel că acesta a devenit al şaselea antrenor schimbat în acest sezon, după 17 etape disputate.

Echipa cu cea mai mare inconstanță, din acest punct de vedere, este Concordia, care a schimbat, până acum, doi tehnicieni. Astfel, după Dan Alexa, a urmat Vasile Miriuță iar acum de destinele echipei se ocupă Ion Moldovan, care făcea parte din structurile grupării ilfovene de mult timp.

Și Dinamo a schimbat antrenorul, obligată după ce Cosmin Contra a acceptat postul de selecționer. În locul său a fost instalat Vasile Miriuță. În fine, lista este completată de Juventus București, care a renunțat destul de rapid la serviciile lui Daniel Oprița.