• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În direct la Digi Sport Special, Becali a vorbit despre ultima ofertă primită: Romario Benzar (25 de ani) e în atenţia unui club important, care îl monitoriza de pe vremea când îmbrăca tricoul Viitorului. Totuşi, pretenţiile finanţatorului par în acest moment mult prea mari: 7 milioane de euro.

La adăpostul transferurilor din ultimii ani, Becali e convins că a devenit un geniu al negocierilor pentru exportul de jucători în Vest. Ultima experienţă a fost împărtăşită în direct la Digi Sport şi l-a avut ca actor principal pe Benzar.

Concret, după ce a fost la un pas să îl ia pe internaţionalul român de la Viitorul, contra a 700.000 de euro, clubul care îl monitorizează pe Benzar a devenit mult mai "larg la pungă" odată jucătorul ajuns în curtea vicecampioanei.

"Eu sunt brand Becali. Mă cunosc oamenii şi ştiu cum negociez. A vrut cineva să îl ia pe Benzar de la Hagi. Nu a dat pe el 700.000 de euro. Au venit la mine după ce a jucat câteva meciuri şi eu le-am cerut 7 milioane. `Cum domnule 7 milioane, că puteam să îl luăm cu 700.000 - 800.000 de euro`. Mi-au zis să negociem, să îl dau pe 4-5 milioane. E nebună lumea, preferă să ia de la Steaua şi de la Becali. Nici nu am vrut să spun asta, că Benzar nu ştie de ofertă. Dar acum m-am scăpat. Să stea liniştit, că tot pe 7 milioane îl dau", a spus Becali la Digi Sport Special.

Mihai Stoica a încercat să îl convingă pe patron că o oportunitate ca asta apare destul de rar. Să faci un profit atât de mare cu un jucător de profil defensiv, pe care abia l-ai luat, e o şansă care nu trebuie ratată.

"A venit Meme la mine şi m-a întrebat: `Băi, Gigi, cum să ceri atâţia bani pe un fundaş dreapta?`. Da, atât cer. Pentru că eu sunt Becali şi vând jucătorii pe preţurile dorite de mine", a mai punctat finanţatorul de la FCSB.

Accidentat în turul cu Be'er Sheva, Benzar şi-a reluat antrenamentele şi în scurt timp va fi apt de joc din nou.