• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Campionatul s-a terminat, perioada de mercato abia începe. Reprezentanții FCSB susțin că vor face mai multe transferuri, cel puțin așa se laudă Gigi Becali, dar iată că și Viitorul se pune pe cumpărat.

Titlul de campioană, la care nici măcar nu îndrăznea să viseze la începutul anului, îl obligă pe Gică Hagi să facă transferuri. Perspectiva de a lupta pentru un loc în grupele Champions League l-a pus pe gânduri pe managerul tehnic al grupării din Ovidiu, care s-a orientat rapid și a pus ochii pe Constantin Budescu (28 de ani), potrivit Prosport.ro.

Mijlocașul celor de la Astra, aflat și pe lista de priorități a celor de la FCSB, pare mai ușor de luat ca niciodată și asta datorită faptului că în actualul său angajament cu giurgiuvenii este stipulată o clauză potrivit căreia poate pleca în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Hagi este dispus să facă această investiție masivă, așa că rămâne de văzut care dintre cele două cluburi îi va oferi cel mai mare contract mijlocașului.

În urmă cu două luni, Hagi declara că și-ar dori la orice oră să lucreze cu jucători precum Alibec și Budescu. Despre ultimul a spus că este un decar veritabil, cum nu se mai găsește în România.

”Budescu și Alibec sunt primii jucători pe care i-aș lua în vară. ăentru orice obiectiv”, a spus, atunci, Hagi.

12 goluri și 17 asissturi a bifat Constantin Budescu în tricoul Astrei, în actualul sezon, în toate competițiile, în cele 37 de meciuri jucate.