• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Meciul Voluntari - FCSB le-ar putea crea probleme jucătorilor, instalaţia de nocturnă urmând a fi inaugurată. Lumina e prea puternică, iar roş-albaştrii se tem că vor avea nevoie de o perioadă de adaptare înainte de a evolua în condiţii optime.

Confruntarea de vineri seară, transmisă în direct de Digi Sport 1 de la 20:45, va reprezenta un meci istoric, pentru că ilfovenii vor evolua pentru prima oară acasă în nocturnă. Steliştii au discutat deja despre handicapul generat de o instalaţie nouă, ochii fotbaliştilor având nevoie de o perioadă de acomodare. Temerile vicecampioanei sunt nejustificate, crede Dan Leasă, directorul general de la FC Voluntari, care explică faptul că ambele formaţii vor pleca la drum cu acelaşi eventual dezavantaj.

"Noi ne punem lentile de contact şi aşa vom câştiga meciul. Hai să vă spun despre ce e vorba. La orice nocturnă nouă, e nevoie de câteva meciuri în care să funcţioneze până ca jucătorii să se adapteze. Hai să treacă acest meci şi vom vedea ce spun jucătorii după", a spus Dan Leasă, la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Oficialul a anunţat şi faptul că stadionul "Anghel Iordănescu" va fi plin, desfăşurarea meciurilor de pe teren propriu pe un teren neutru constituind un handicap major pentru ilfoveni în trecutul recent. În aceste condiţii, se creează toate premisele ca echipa lui Claudiu Niculescu să îi dea o replică pe măsură FCSB-ului.

"Noi am fost o echipă dezavantajată, pentru că am jucat doar pe terenuri neutre meciurile de acasă", a concluzionat Leasă.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.