• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică pare că nu a reușit să rezolve marea problemă a celor de la FCSB din sezonul precedent - apărarea. Nici aducerea lui Artur Jorge nu a rezolvat acest aspect, ba mai mult, fundașul central și-a dat autogol chiar la primul său meci ca titular.

Roș-albaștrii au fost conduși pentru a 5-a oară consecutiv în Liga 1. Doar în două din cele 7 etape echipa antrenată de Dică nu a fost condusă, este vorba de primele două runde, când au învins pe Voluntari cu 2-1 și pe Timișoara cu 1-0.

FCSB a fost condusă în partidele cu Craiova, Chiajna, CSM Poli Iași și Astra, dar în niciuna nu a pierdut. Pe lângă acestea, echipa pregătită de Dică a fost condusă și în meciul cu Juventus București, dar a reușit să întoarcă rezultatul până la pauză. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru roș-albaștri.

FCSB - CS U Craiova 1-1
Chiajna - FCSB 1-2
FCSB - CSM Poli Iași 1-1
FCSB - Astra 1-1

Pe lângă aceste partide, FCSB a mai fost condusă și la București în meciul cu Viktoria Plzen, încheiat cu scorul de 2-2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT