• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Moldovenii au reușit surpriza și au învins liderul. După această înfrângere, roș-albaștrii pot pierde prima poziție din clasament.

FCSB nu poate scăpa de belstemul pauzelor cauzate de meciurile echipei naționale. Este a doua înfrângere pe care echipa antrenată de Nicolae Dică o are în acest sezon de Liga 1. Mihai Bălașa consideră că el și colegii săi nu au fost suficienți de motivați pentru a câștiga acest joc.

"Nu am arătat la fel de bine ca în meciurile trecute, dar ne-am creat ocazii. Iaşiul a avut o ocazie şi a dat un gol. Asta e, mergem mai departe. Cu siguranţă că trebuie să fim mai motivaţi şi mai concentraţi pentru a nu mai avea asemenea sincope", a declarat Bălașa după meci.

După această înfrângere, FCSB poate fi ajutată să rămână pe primul loc chiar de rivalii de la Dinamo, în derby-ul cu CFR.

"Nu trebuie să ţinem cu Dinamo, chiar dacă ne ajută. Pe noi ne interesează ce facem noi. Trebuie să nu mai greşim şi să ne obţinem punctele", a mai spus Bălașa.

Următorul meci pentru FCSB va fi în Europa League. Deja calificată în primăvara europeană, echipa lui Dică va merge la Plzen să câștige.

"Avem destule zile să ne revenim fizic, mergem în Cehia să învingem", a încheiat Bălașa.

În acest moment, după 18 etape, FCSB a acumulat 38 de puncte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT