• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, acuză conducerea FRF că a avut o înţelegere cu oficialii stelişti, în privinţa turneului naţionalei divizionare în Antalya. De asemenea, fostul internaţional consideră că selecţionerul Anghel Iordănescu a fost pus într-o situaţie neplăcută.

"Am fost convocat la Comisia de Disciplină, după declaraţiile pe care le-am făcut vizavi de acest turneu, ca membru al Comitetului Executiv şi ca fost jucător al echipei naţionale. Am spus că acest turneu este făcut în urma unei înţelegeri între Steaua şi FRF, lucru de altfel dat în vileag de către acţionarul principal al Stelei, domnul Becali.

Din acest punct de vedere, eu felicit Steaua. A făcut un tur de forţă şi a demonstrat că este cu adevărat un club puternic, care face ce vrea în România. Cei de acolo fac ce vor, pentru că, din păcate, clubul la care eu am jucat, Dinamo, nu există în momentul de faţă. Dacă eram conducător la Dinamo, niciun jucător dinamovist nu urca în avion. Trebuie să existe o concurenţă între aceste două cluburi. Este concurenţa care a dat de-a lungul timpului jucătorii echipei naţionale.

Dinamo, la fel şi celelalte echipe, au din start un handicap imens faţă de Steaua, care şi-a ţinut foarte frumos jucătorii, în urma unei înţelegeri flagrante cu FRF. Ceea ce nu este corect, pentru că federaţia trebuie să vegheze asupra respectării regulamentelor. Să fie echidistantă. În urma acestei acţiuni, FRF a dovedit două lucruri: protejează un anumit club din România şi nu respectă decizia Comitetului Executiv. Este fără precedent", a declarat Prunea, la "Digi Sport Special".

Oficialul lui CSMS Iaşi este dezamăgit şi de faptul că antrenorul echipei naţionale, Anghel Iordănescu, nu a fost suficient susţinut de federaţie.

"Cel mai mare antrenor al României este lăsat singur şi făcut de râs şi batjocorit. Şi îmi pare rău, pentru că nea Puiu chiar nu merita aşa ceva. Nu are ce să facă în momentul de faţă. Are o singură soluţie, să-şi dea demisia. Dar eu nu aş face-o, în locul său. El e cel care a calificat echipa la Euro", a spus Florin Prunea.