• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Fanii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea, după încă un eşec al favoriţilor. Aceştia i-au băgat pe jucători în şedinţă, după înfrângerea de la Severin, cu CS U Craiova, scor 1-2.

Fără titlu din 2007, suporterii din Ştefan cel Mare sperau ca acesta să fie sezonul unui mare succes. După 12 etape, Dinamo e în pericol să rateze play-off-ul, situându-se abia pe locul 8 în clasament.

Dezamăgiţi de atitudinea favoriţilor, ultraşii prezenţi la Severin au ţinut să aibă o discuţie bărbătească, fără menajamente, cu jucătorii. Nu este pentru prima oară când fanii lui Dinamo îi bagă pe fotbalişti în şedinţă, acelaşi lucru întâmplându-se după înfrângerea cu Chiajna, de pe teren propriu, scor 0-1, din septembrie.

Atunci, fanii i-au cerut şi demisia lui Andone, însă de această dată întreaga energie s-a canalizat împotriva fotbaliştilor, pe care i-au acuzat că nu simt nimic pentru culori şi evoluează fără dăruire. Extrem de temperamental şi cu un caracter puternic, Nistor a ţinut steagul sus, explicându-le fanilor versiunea jucătorilor. Foarte implicat în discuţii a fost şi Nedelcearu, cei doi reuşind să îi împace pe suporteri.

Cel mai vehement răspuns a venit din partea lui Brănescu, cel care nu a suportat jignirile venite dinspre fani şi a reacţioanat urât: a scuipat spre fanii aflaţi în tribună. Susținătorii ”roș-albi” i-au reproșat golurile, în opinia lor prea ușor încasate, moment în care portarul a reacționat, fiind cu greu îndepărtat de stewarzii prezenți și colegul său, Steliano Filip. 

Spiritele s-au calmat în cele din urmă, cele două părţi dorind să ajungă la un numitor comun pentru binele echipei.