• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 1-0. La finalul partidei de la Ovidiu, chiar înainte de a participa la conferința de presă, Gică Hagi a fost întrebat de un copil, aflat în sală, dacă este de acord să participe la ziua sa de naștere.

"Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?", a întrebat puștiul, vizibil emoționat, după ce a reușit să se și fotografieze alături de fostul mare fotbalist.

Mirat, Hagi s-a oprit din drum și l-a întrebat pe copil, cu zâmbetul pe buze: ”Când este ziua ta?”. ”Pe 18 ianuarie”, a replicat imediat băiețelul.

”Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem”, a mai spus Hagi.

”La Medgidia”, a insistat puștiul, după care a plecat din sala de conferință. Hagi a reacționat și i-a transmis copilului: ”Te chemăm noi în cantonament. Gogule (n.r. adresându-se unui angajat al clubului), du-te și transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i, mă! Îl chemăm să vină unde suntem noi”, a mai spus Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinții copilului și să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuțul să ajungă alături de jucătorii și antrenorul preferat.

Vizibil satisfăcut după succesul contra CFR-ului, Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

"Am făcut un meci mare, cu o echipă mare. Trebuia să ne adaptăm la adversarul nostru, care era puternic, cu jucători cu experiență și valoroși. Le-am scris jucătorilor pe tablă să facem un joc mare. Ne-am adaptat la adversar și cred că am făcut-o bine. Nu e niciun secret, noi creștem. În ultimii doi ani, schimbând mereu câte 10 jucători, ne ia vreo două luni să ne omogenizăm. Deja formăm un grup bun”, a spus Hagi.