• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Tănase (21 de ani) a început deja recuperarea, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, plus o leziune a celui colateral intern la genunchiul stâng, în partida cu CS U Craiova, scor 2-1.

După ce operația pe care a făcut-o reputatul chirurg Pier Paolo Mariani, de la Clinica Villa Stuart de la Roma, a fost un succes, fotbalistul roș-albaștrilor a intrat în prima etapă de după recuperare, una care se va încheia în jurul datei de 20 octombrie.

Tănase a început să facă exerciții de stimulare electrică a mușchiului pentru ca acesta să nu se atrofieze. În plus, fotbalistul a intrat în sală și a efectuat mai multe exerciții cu balonul - asistat de către Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul Stelei -, care a fost lovit însă doar cu dreptul, așa după cum se poate observa și din filmulețul postat chiar de jucător pe contul său de Instagram.

 

Big progress in a short period with @kinetoterapeut_ovidiu_kurti

A video posted by TanaseFlorin (@florintanase10) onOct 18, 2016 at 3:57am PDT

Oficialii Stelei sunt convinși că Florin Tănase va reveni pe teren mult mai puternic. MM Stoica a spus chiar că va fi precum Gareth Bale.