• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oamenii din fostul staff al Stelei nu înţeleg cum echipa s-a schimbat brusc, după plecarea lui Mirel Rădoi şi venirea lui Laurenţiu Reghecampf. Nicolae Dică susţine că o asemenea diferenţă nu poate să apară în câteva zile, "înţepându-i" astfel pe jucători.

"Eu am fost întrebat dacă jucătorii au alta atitudine la 3 zile după ce am plecat. M-a deranjat pentru că a fost ciudat. De ce au avut o atitudine diferită sub mandatul lui Reghe, la 3 zile după ce am plecat noi.

Nu vrea să intru în conflict. Aveau anumite evoluţii cu noi şi alte evolutii cu noul staff la 3 zile diferenţă. În 3 zile, un antrenor nu poate schimba foarte mult. Probabil a reuşit să schimbe mult. Bravo lui. Am avut discuţii cu Mirel şi cu ceilalţi şi rămân intre noi. Noi ştim ce s-a întâmplat. Nu intru în polemici. Am alt contract acum", a comentat antrenorul, pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Reghe a acuzat şi forma fizică în care i-a găsit pe anumiţi jucători. Aceştia trag tare acum în cantonamentul din Turcia, sub comanda lui Thomas Neubert.

"Crezi că actuala conducere tehnică o respectă pe cea dinainte? E o întrebare grea. În interviurile pe care le dau, nu ştiu unde vor sa bată. Nu ştiu dacă respectă fosta conducere. Din ce fac ei acum, 80% am făcut şi noi. Nu sunt lucruri chiar noi. Nu sunt lucruri ieşite din comun. Noi când am fost în cantonament nu am avut condiţiile lor.

Nu ştiu unde a vrut să bată, dar şi noi am lucrat cu greutăţi în vară şi cu 50 de kg şi cu 40, dar lui Mihalcea şi Onţel le-am pus mai puţin. Dacă vrea să lucreze cu 60, e ideea lui de pregătire.

Jucătorii pot confirma. Era un risc să lucrăm cu 60, se puteau accidenta. Noi nu am vorbit nimic de ce s-a întâmplat înainte cu un an sau doi să venim la echipă. E normal să ne respectăm şi să ne facem treaba. Până la urmă, rezultatele vorbesc", a adăugat fostul internaţional.

Dică a vorbit şi despre diferenţa de politică a transferurilor: în vară, Steaua a cumpărat jucători când începuse deja sezonul şi trecuse perioada de pregătire. Acum lucrurile s-au schimbat şi Reghe are sub comandă jucătorii pe care i-a dorit, încă de la primul cantonament.

"Noi în vară am plecat cu 12 jucători, cu 7 juniori. Am avut după aceea şi ceilalţi 10 jucători de la naţională. Acum se întâmplă asta. Au adus în mare jucătorii pe care i-au dorit şi îi va ajuta mult. Probabil acum s-au negociat mai bine transferurile. Au fost mai agili", a încheiat Dică.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DICĂ