• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ape tulburi la Astra. Dani Coman consideră că Marius Șumudică nu ar trebui să se implice în strategia clubului și spune că treaba lui este să antreneze.

Supărarea presedinteluui clubului vine după ce Marius Șumudică a declarat zilele trecute că se fac transferuri peste capul său. Antrenorul giurgiuvenilor a susținut că Astra nu mai era nevoită să-l cedeze pe Denis Alibec la Steaua, în condiţiile în care lucrurile intraseră pe făgaşul normal din punct de vedere financiar.

"Un antrenor trebuie să antreneze, nu să facă strategia clubului. În al doilea rând, când am luat deciziile, mereu am consultat staff-ul tehnic. Nu se pune problema ca el să nu fi ştiut că îi vindem pe Boldrin, De Amorim sau Alibec la Steaua.

Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă mi-a lăsat un gust amar şi nu aş vrea să vorbesc prea mult pe marginea acestui subiect", a spus Dani Coman, pentru ca apoi să îşi "îndulcească" discursul: "Şumi e cel mai bun antrenor din istoria Astrei, sunt convins că vom face în continuare treabă împreună. Prin tot ce am văzut la echipă în ultima săptămână, sunt convins că vrea să rămână şi va face treabă bună".

Declaraţiile tehnicianului Astrei, care au deranjat conducerea:

”Nu mi se pare normal să se întâmple lucrurile astea. Am spus mereu că nu e normal să dăm jucători in corpore la o rivală. Asta e politica clubului. Nu mă simt confortabil.

Nu e normal ce se întâmplă, nu mai înţeleg nici perioadele de transferuri, vindem şi când sunt perioade de transferuri, şi când nu sunt, semnează jucători, semnează cluburi. Nu știu dacă eram nevoiți să-l dăm pe Alibec”, au fost declarațiile lui Șumudică din această săptămână. 

Denis Alibec a fost vândut la Steaua în această pauză prilejuită de meciurile echipei naționale și se va alătura lotului condus de Laurențiu Reghecampf în iarnă. 2 milioane de euro va plăti finanțatorul Stelei, Gigi Becali, pentru atacantul de 25 de ani.