• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Roș-albii au pierdut meciul de la Severin și au ajuns deja la al patrulea eșec din acest sezon și la o lună fără succes în Liga 1.

Ionuț Negoiță, finanțatorul ”câinilor”, ia în calcul schimbarea lui Ioan Andone din funcția de antrenor. Cosmin Contra și Marius Șumudică au fost numele vehiculate până acum, dar nu este exclus ca ”Fălcosul” să continue, mai ales că are o clauză de reziliere în valoare de 150.000 de euro.

Criza în care pare că a intrat echipa din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” l-a surprins total pe Ionel Ganea, fost atacant, dar și oficial al ”câinilor”. Aflat acasă la Făgăraș, Ganea a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, care a fost cea mai mare greșeală pe care au făcut șefii lui Dinamo.

”Ei au început foarte bine campionatul, după care a venit această cădere surprinzătoare. Dinamo trebuia să continue pe aceeași linie, nu să cadă, mai ales că jucătorii aveau un moral foarte bun.

Greșeala mare pe care au făcut-o a fost îndepărtarea lui Gnohere din lot!”, a spus fostul mare internațional.

Ganea l-a lăudat pe atacantul francez, pe care nu-l consideră deloc vinovat pentru că a ajuns în atenția Stelei.

”Eu cred că este un atacant destul de bun. Are calități foarte bune și, repet, nu trebuia îndepărtat din lot, chiar dacă a ratat acel penalty la Mureș. 

Dacă Dinamo avea interes mare asupra lui, atunci trebuia să procedeze astfel încât acele discuții dintre el și Steaua să nu mai aibă loc”, a mai spus Ganea la Digi Sport.