• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a reuşit cea de-a zecea achiziţie a iernii. Neamţul Timo Gebhart a venit vineri seară în România şi după ce şi-a negociat contractul cu roş-albaştrii la reşedinţa lui Gigi Becali, a efectuat în cursul nopții vizita medicală la o clinică particulară, iar duminică după-amiază va pleca în Antalya alături de restul steliştilor.

Gebhart, 26 de ani, va semna contractul cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf pe o perioadă de şase luni, dar numai dupa ce-şi va rezolva problemele contractuale cu fosta sa echipă, FC Nurnberg, de care mai este legat până în vară.

Cu restul lotului vor pleca în Turcia şi cei şase jucători convocaţi de Anghel Iordănescu la lotul naţional, Niţă, Papp, Toşca, Pintilii, Stanciu şi Adi Popa, urmând ca aceştia să se alăture echipei naţionale în Antalya. De asemenea, steliştii vor forţa în aceste zile şi aducerea lui Gabriel Enache, jucător dorit insistent de Reghecampf la echipă pentru a rezolva problema fundaşului dreapta.

În vârstă de 26 de ani, Gebhart a fost transferat de Nurnberg în vara lui 2012 de la Sttutgart, dar n-a jucat decât 33 de meciuri oficiale de atunci, fiind accidentat nu mai puțin de 677 de zile. A ratat 97 de jocuri ale echipei sale, ultima oară fiind pe teren pe 21 septembrie 2014, într-un meci din 2Bundesliga, cu KarslruheÎn iunie 2015 Nurnberg l-a trimis la a doua echipă, să se pregătească, iar ulterior i-a reziliat contractul.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (liber de contract, urmează să semneze)