• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Viitorul Constanța - Steaua București 3-1. Echipa lui Gheorghe Hagi a obținut a doua victorie din istoria clubului în fața ”roș-albaștrilor”, după o repriză secundă aproape perfectă la Ovidiu. După joc, Vlad Morar, marcatorul golului de 2-0, a recunoscut că execuția lui a fost norocoasă. Totodată, fotbalistul nu a vrut să vorbească despre faptul că și-a lăsat șortul în vine la bucuria de după gol.

Jucătorul de 23 de ani a înscris un gol senzațional, de pe linia porții, cu toate că intenția lui era să centreze în careu. Mingea a trecut pe lângă Florin Niță și a ajuns în plasă. După gol, Vlad Morar s-a bucurat atipic, lăsându-și șortul în vine. ”Am vrut să centrez, dar până la urmă s-a dovedit a fi gol. Cu șortul nu pot să vă spun, este ceva din copilărie”, a spus Morar.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Gestul fotbalistului a fost sanționat de Gabi Balint în cadrul emisiunii Fotbal Club. Fostul fotbalist a spus că acesta putea vedea cartonașul galben din partea arbitrului central. ”Un gest sancționabil, e ca și cum ți-ai scoate tricoul”, a punctat Balint.

”Recunosc că am vrut să dau centrare, dar este important că a fost gol și am câștigat cele trei puncte”, a mai zis Vlad Morar, la flash-interview, după meci, la microfonul Digi Sport.

Atacantul de 23 de ani al Viitorului este încrezător că, la Ovidiu, ar putea deveni, pentru prima dată în carieră, campion: ”Suntem pe primul loc la trei puncte, dar greul abia acum începe pentru noi. Aștept primul titlu din carieră, dar vrem să luăm fiecare meci în parte și să dăm cât mai mult de la fiecare meci”, a mai zis el.

VIDEO CU GOLUL ȘI REACȚIA ATIPICĂ A FOTBALISTULUI: