• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a rezolvat problemele la echipă. Finanțatorul FCSB a decis să le facă o vizită jucătorilor pregătiți de Nicolae Dică, în cantonamentul din Berceni. Enervat de ultimele evenimente, Becali a ținut în mod special să meargă la echipă înaintea meciului cu Plzen, pentru a purta o discuție cu Alibec și compania. Un episod neaşteptat a avut loc în timpul vizitei.

Becali le-a făcut o surpirză jucătorilor. Patronul echipei a mers în cantonament hotărât să bea un pahar de vin cu jucătorii săi. Acesta l-a trimis pe Luțu să-i aducă de acasă o damigeană de vin, dar fostul jucător ”a încurcat borcanele” și a adus o damigeană cu nămol. În cele din urmă lucrurile s-au rezolvat, Luțu a mai făcut un drum până la reședința patronului din Pipera, pentru a lua vinul.

"Aseară am fost la ei, ne-am uitat la meciuri împreună, am băut un pahar de vin roșu, le-am adus vinul meu de acasă. M-am dus cu damigeana. I-am zis lui Luțu să aducă o damigeană de 5 litri din cămara mea, dar aveam acolo și o damigeană cu nămol de astă vară. Și Luțu a adus nămolul, jucătorii au crezut că râd de ei.

L-am trimis acasă să aducă vinul. E un vin special, i-am dat bani unui italian să îi dea rețeta unui român care îmi face în fiecare an. Îmi face anual 200-300 litri, dar eu nu beau mult. Am zis să le dau și jucătorilor, am băut un pahar cu ei, am râs, am glumit", a declarat Gigi Becali la ProX.

În altă ordine de idei, FCSB va debuta în această seară în grupele Europa League, contra cehilor de la Viktoria Plzen. Partida se va juca pe Arena Națională, de la ora 22:05, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT