• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gheorghe Hagi a încasat sume importante de pe urma transferurilor de la Viitorul la FCSB, dar asta nu îl împiedică să ironizeze clubul bucureștean din cauza gestului lui Gigi Becali, care s-a enervat după ultima înfrângere și l-a criticat pe antrenorul Nicolae Dică, dezvăluind ultimele cerințele avute față de acesta înaintea partidei și i-a trasat încă o dată o serie de indicații. "De acum, faci ce spune patronul!", i-a transmis omul de afaceri lui Dică, în direct la Digi Sport.

Hagi s-a amuzat ușor pe seama fostului său elev, Nicolae Dică, pe care l-a avut sub comandă atât la Steaua, cât și la Viitorul, echipa la care actualul antrenor de la FCSB și-a încheiat cariera de fotbalist.

"O să merg la Botoșani cu o echipă tânără, majoritatea din Academie. Asta e, ăștia suntem. Nu am un preşedinte care să mă certe, care să îmi spună pe cine să bag la pauză, pe cine să scot, ăsta e norocul meu", a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Clubul lui Gheorghe Hagi a primit, din vara lui 2016 până acum, 8,2 milioane de euro de pe urma jucătorilor pe care i-a cumpărat FCSB. Doar în ultima săptămână, Becali a plătit 2,5 milioane de euro pentru a răscumpăra câte 20% din drepturile pe care Viitorul le păstrase după transferurile lui Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman.

În total, Viitorul a încasat până acum 8,2 milioane de euro de pe urma celor 4 jucători transferați la FCSB: Florin Tănase (două milioane de euro), Romario Benzar (1,2 milioane de euro), Dragoș Nedelcu (două milioane de euro) și Florinel Coman (3 milioane de euro).

Încasările Viitorului din partea FCSB se pot mări cu încă un milion de euro, în cazul în care clubul bucureștean se va califica în grupele Ligii Campionilor până în 2022, cu Nedelcu și Coman în echipă.   

Finanțatorul de la FCSB nu se oprește aici. Următoarea țintă a lui Becali de la Viitorul este Alexandru Cicâldău, iar omul de afaceri a și dezvăluit că îi va face o ofertă, imediat ce Hagi va fi dispus să îl transfere.