• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi se gândește tot mai serios să plece de la Viitorul. ”Regele” e convins că la un moment dat va lăsa echipa pe care el a construit-o pentru a antrena o altă formație cu care să poată face o performanță mai mare decât cea pe care a realizat-o cu echipa sa.

Hagi a recunoscut că a avut oferte să plece de la Viitorul, dar susține că a rămas pentru a păstra stabilitatea echipei.

”Într-o bună zi o să trebuiască să plec de la Viitorul. Eu sunt convins că echipa are un viitor și fără mine. Am creat o stabilitate aici. De asta n-am plecat acum 2 ani, nici anul trecut”, a declarat Hagi, pentru Digi Sport.

Gică Hagi este convins că echipa va arăta la fel și fără el și-i transmite viitorului antrenor al echipei că strategia va rămâne aceeași.

”Strategia făcută e pe 5 ani. Oricine vine trebuie să știe că stilul de joc nu trebuie schimbat, să joace fotbal", susține Hagi.

Viitorul a promovat în prima Ligă în 2012, iar în sezonul precedent a reușit să câștige în premieră campionatul.

Hagi și-a început cariera de antrenor la echipa națională. ”Regele” avea pe atunci 36 de ani și doar ce-și atârnase ghetele în cui. Hagi a mai antrenat în cariera sa pe Bursaspor (iulie 2003 - februarie 2004), Galatasaray ( martie 2004 - mai 2005 și octombrie 2010 - martie 2011), Poli Timișoara (noiembrie 2005 - mai 2006) și Steaua (iulie 2007 - septembrie 2007).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT