• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Craiova 0-0. Gazdele au rămas fără gol marcat în play-off, după primele două etape, în care au adunat două egaluri. Mai mult, echipa lui Cosmin Contra a rămas la 7 puncte de Viitorul și șansele la titlu sunt din ce în ce mai mici.

”E puțin mai greu, cele din față au un avans considerabil, dar trebuie să ne jucăm șansa până la sfârșit. Cu acest egal, suntem mai departe, dar orice e posibil.

Trebuie să ne dorim mai mult victoria decât am făcut-o în seara asta. Sper să vin pregătit de la națională pentru a-mi ajuta echipa.

Meciul cu Danemarca e foare important, ne vom mobiliza. Nu e un meci decisiv, dar e foarte important. Voi da totul, dacă e nevoie de serviciile mele”, a spus Sergiu Hanca, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cu opt etape rămase de disputat din play-off, iar Dinamo e pe 5, cu 23 de puncte, dar ”câinii roșii” sunt departe de liderul Viitorul, care după victoria cu Steaua (3-1), a acumulat 30 de puncte.