• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Denis Alibec a fost reprimit la antrenamentele FCSB în această dimineață, dar Gigi Becali a lansat un ultim avertisment la adresa atacantului venit de la Astra, pentru două milioane de euro.

”Dacă vine Nemec, știi cât rupe banca Alibec, o să îl vezi și prin tribună. Steaua nu stă după bani și după Alibec. Eu, Becali, nu stau după Alibec. El să nu creadă că stă Steaua după el, în viața lui. Spre binele lui fac toate lucrurile astea, ca să nu îl distrug.

Dacă nu se va astâmpăra și dacă nu va fi vândut, când voi lua hotărârea, îl veți vedea numai în tribună. Îi fac în tribună un loc și îi zic ”ăsta e locul tău” și scriu pe el Alibec”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

”Nu știu dacă a fost primit Alibec. I-am spus lui Dică să gestioneze lucrurile în așa fel încât el să fie în formă maximă cu Beer Sheva. Nu mă bag. Echipa merge bine. Suntem pe locul 1 în Europa. Nu mă bag la schimbări când merg lucrurile bine. Ce vrea Dică face cu el”, a mai spus Becali.

Potrivit lui Becali, două echipe din Anglia şi una din Portugalia l-ar vrea pe Alibec (26 de ani), care ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de o echipă din Liga 1. Acesta este și unul dintre motivele pentru care acesta a fost reprimit la antrenamente.

Recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, vândut tot de "roş-albaştri" la Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de două milioane de euro.

14 meciuri a jucat Denis Alibec în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile

Două goluri a marcat Alibec pentru "roş-albaştri"