• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Moment amuzant cu Denis Alibec şi Filipe Teixiera, în finalul primei reprize a meciului FC Voluntari - FCSB, care a deschis returului sezonului regulat din Liga 1.

În minutul 38, Alibec, faultat de un adversar, l-a lovit cu gheata în cap pe colegul său, deja aflat pe gazon, în urma unui duel anterior. Portughezul a avut o reacţie nervoasă la adresa celui alături de care a evoluat şi la Astra Giurgiu, însă lucrurile s-au calmat imediat.

Totul a început de la un duel între Teixeira şi Adelin Pîrcălabu. Veteranul portughez a fost deposedat corect, dar a căzut pe gazon, în timp ce mingea a sărit la Alibec. Căpitanul roş-albaştrilor a fost apoi faultat de Alexandru Răuţă, iar în cădere l-a lovit neintenţionat pe mijlocaşul lusitan.

În urma intrării sale, Răuţă a primit cartonaşul galben, iar jocul a mers mai departe fără alte incidente. Cei doi jucători ai oaspeţilor s-au ridicat de pe gazon şi nu au avut probleme în a continua partida.