• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) l-a suspendat, în şedinţa sa de miercuri, pe mijlocaşul Alexandru Ioniţă, de la Astra Giurgiu, pentru două jocuri şi l-a amendat cu suma de 5.670 lei, potrivit site-ului Ligii profesioniste de Fotbal.

''În baza art. 63.1.g + 63.2.1 se sancţionează jucătorul Alexandru Ioniţă (FC Astra) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 51 (nr. incitarea publicului) din RD se suspendă jucătorul Ioniţă Alexandru pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 5.670 lei; În baza art. 45.1 din RD, jucătorul va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 5.670 lei'', se arată în comunicat.

Ioniţă a primit cartonaş roşu în meciul cu FCSB (1-1), de pe Arena Naţională, în etapa a şasea, după ce a văzut două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde.

Ionel Tersinio Gane, antrenorul secund al echipei Dinamo Bucureşti, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 4.500 lei, în timp ce masorul Valentin Toma a primit avertisment şi o amendă de 640 lei.

 VIDEO CU FAZA ELIMINĂRII

AGERPRES