• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Negocierile dintre Andrei Ivan şi Steaua au fost întrerupte, iar motivul a fost dezvăluit pentru Digi Sport de către impresarul acestuia, Sorin Paraschiv, care a recunoscut că atacantul lui CSU Craiova aşteaptă să se termine perioada de transferuri din Spania, pentru a afla dacă va ajunge în La Liga.

Luni, 1 februarie, este ultima zi în care se pot oficializa transferuri în Spania, astfel că, dacă nu va ajunge la Espanyol, echipa la care Costel Gâlcă îl doreşte pe vârful de 19 ani, se pot relua discuţiile cu gruparea campioană.

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut şi el că mai aşteaptă întăriri în următoarea perioadă şi Ivan ar putea fi una dintre variante: "Avem pe listă jucători de care încă se discută. Sigur, în următoarele zile, până se va termina acest cantonament, vor mai apărea unul sau doi jucători la echipă", a spus Reghecampf, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Espanyol a mărit oferta pentru Andrei Ivan. Oficialii vor să îl împrumute până la vară pe atacant, însă îi vor plăti 3 milioane de euro lui CS U Craiova pentru un transfer definitiv, dacă jucătorul va confirma.