• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a pierdut la limită titlul în fața Viitorului și Gigi Becali a întărit serios echipa în această vară pentru a nu mai ratat trofeul și în stagiunea următoare. A refăcut sub conducerea lui Dică tandemul Budescu - Alibec de la Astra, Teixeira e și el aproape de FCSB, iar pe lista de achiziții se mai află Florinel Coman. Investițiile făcute de patronul roș-albaștrilor l-au impresionat și pe decarul Florin Tănase.

Fotbalistul cumpărat de gruparea bucureșteană de la Viitorul în 2016 are concurență serioasă în ofensiva trupei pregătite de Nicolae Dică. Tănase și-a stabilit totuși un obiectiv îndrăzneț pentru stagiunea următoare.

"Avem un atac foarte bun, stelar! Mai rămâne de văzut cum ne vom înțelege în teren. Așa, după mine, avem un atac foarte bun. Mi-am propus să marchez cel puțin la fel de multe goluri câte am reușit la Viitorul în sezonul în care m-am transferat" a precizat fotbalistul care în stagiunea 2015/2016 a înscris 16 goluri în 35 de partide jucate pentru Viitorul.

Ofensiva "stelară" a roș-albaștrilor e cea care va readuce suporterii în tribune, e convins Tănase. "Ușor, ușor, cred că lumea va veni la stadion dacă vom avea rezultate pozitive. Și pe finalul sezonului trecut au început să vină. A fost multă lume la meciurile cu Viitorul și Craiova, sperăm să se întoarcă alături de noi și să ne susțină. Sigur, lumea care vine la stadion vrea să vadă spectacol, goluri. Dacă joci închis și dai doar un gol nu e deloc plăcut" a mai precizat Tănase.

Decarul roș-albaștrilor a încercat să ofere și o explicație pentru ratarea titlului de către FCSB în stagiunea precedentă. "Nu s-a păstrat echipa de la un meci la altul, au fost schimbări foarte multe și cred că nu am fost omogeni" e de părere Tănase.

1.700.000 de euro e cota lui Tănase
25 de meciuri a jucat Tănase la FCSB
4 goluri a marcat Tănase
3 pase decisive a oferit decarul FCSB-ului