• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jeremy Bokila a marcat o "dublă" în amicalul caritabil pe care Dinamo l-a câştigat cu 2-1 în faţa lui Aris Limassol, iar antrenorul alb-roşiilor, Vasile Miriuţă, spune că atitudinea atacantului s-a schimbat vizibil în bine, ceea ce i-ar putea aduce un loc de titular.

"Jeremy a făcut un meci bun astăzi, dar nu numai el. Şi s-a antrenat foarte bine săptămâna asta, are altă atitudine, ăsta este adevarul. Ăsta e Jeremy pe care ni-l dorim cu toţii, nu numai eu.

El poate să-şi îmbunătăţească un pic jocul, pentru că are calităţi. Dar el chiar a muncit săptămâna asta şi a muncit mult. Asta s-a şi văzut în jocul lui", a declarat Miriuţă, la finalul partidei în care golul ciprioţilor a fost marcat de Bănel Nicoliţă.

VIDEO: Primul gol marcat de Bokila cu Aris

Titularizarea lui Bokila nu înseamnă automat ieşirea din primul 11 a lui Adam Nemec, golgheterul "câinilor" în sezonul trecut

"Sută la sută poate juca alături de Nemec în atac, chiar dacă sunt doi stângaci. M-am gândit la asta, pot să joace împreună, sunt jucători buni", a spus antrenorul alb-roşiilor.

Revenit în Liga 1 la CFR Cluj, internaţionalul congolez nu s-a impus în Gruia şi a fost ulterior împrumutat la Dinamo. În Ştefan cel Mare, fostul jucător al Petrolului, acum în vârstă de 28 de ani, a jucat patru meciuri, unul singur ca titular, fără a marca vreun gol.