• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB 1-1. După meciul de la Cluj-Napoca, Mihai Stoica, director sportiv FCSB, a declarat că aștepta să vadă un penalty favorabil roș-albaștrilor din partea arbitrului Ovidiu Hațegan.

Mihai Stoica este de părere că trupa lui Nicolae Dică a fost privată de o lovituă de pedepasă în cadrul derby-ului cu CFR Cluj din runda recent încheiată. ”Faza la care noi am protestat, dar, vă rog, puteți să o puneți de foarte multe ori, să vedeți cum am protestat, adică nu a fost... nu am strigat, n-am înjurat, n-am ridicat mâinile, pur și simplu întrebam cum e posibil să nu vezi un fault în suprafața de pedeapsă. Era vorba de faultul asupra lui Benzar, nu de ce s-a întâmplat cu Deac și cu Bălașa în prima repriză, pentru că atunci chiar am mers spre Deac și l-am bătut pe umăr pentru că îl cunosc foarte bine și îl respect. I-am și zis că e galben”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport Matinal, susținut de unul dintre invitații moderatorului Dan Filoti, Ion Crăciunescu: ”Dacă fotbalistul joacă întâi mingea, n-avem despre ce să vorbim. Dacă nu joacă mingea și n-o atinge, atunci este, într-adevar, penalty, indiscutabil! Eu, după ce văd aici, după părerea mea, dacă juca mingea, poate lua altă traiectorie”.

”Eu nu vreau să scot faza asta din context și, în opinia mea, în contextul general, Hațegan a arbitrat ... a încercat să arbitreze echidistant, deși mi s-a părut clar. Nu mi s-a părut vreun interes sau vreun parti-prix.

În opinia mea, asta este un penalty indiscutabil. Și dacă îl punem pe lângă penalty-urile pe care le-a obținut CFR Cluj în meciurile cu Dinamo, cu Iași, cu Chiajna este indubitabil”, a continuat să spună oficialul roș-albaștrilor.

După egalul cu CFR de la Cluj, pentru FCSB urmează duelul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro şi m.digisport.ro!

Mihai Stoica, director sportiv FCSB, spune că echipa lui Dică folosește deseori în formula de start un număr de nouă sau chiar zece fotbaliști autohtoni și cu toate acestea echipa nu este respectată.

”Pe mine mă interesează altceva, pentru că sunt siderat... unii au fost sidefați, eu sunt siderat. Să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj pro-Steaua. Din moment ce făceau schimbări în prelungiri ca să tragă de timp, cred și eu că e un rezultat care le convine! La meciul ăsta, nu, sub nicio formă nu sunt mulțumit de jocul echipei.

Sunt convins că putem mai mult. Steaua de cupele europene primește lovitură de pedeapsa, iar Steaua de campionat... Prin careul adversarilor și preluarea pe piept se sancționează cu lovitură de pedeapsă, așa că ce să mai discutăm? Că discutăm în continuu despre fond de jucători, despre echipa națională, despre problemele pe care le are selecționata, iar noi ne prezentăm cu 9, cu 10 jucători români în formula de start și suntem bătaia de joc a tuturor.

Pentru că nu trebuie să uitați noi am avut și cu Viitorul.. a fost un joc lamentabil, dar, la 0-0 am avut penalty. Și avem executanți foarte buni. Budescu nu ratează penalty și atunci de la 1-0 se joacă altfel, asta o știe toată lumea”, a mai spus MM, care a adăugat:

”Oricum, v-am spus, nu am avut mare lucru de comentat pentru că de acolo îți dai seama când un arbitru arbitrează ce vede. Deci acolo e clar poziție de offside, văd și eu acum. Eu nu văd nici să atingă mingea la faza penalty-ului la Nouvier sau cine a fost. În opinia mea, e mult mai evident faultul. Eu chiar nu văd să atingă mingea”.