• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica va face fără îndoială din Steaua o echipă mai puternică, în condiţiile în care campioana dispunea doar de Tudorie pentru avanposturi. Atacantul a primit multe mesaje prin care a fost sfătuit să nu semneze cu roş-albaştrii.

În urmă cu două seri telenovela "Marica" a ajuns la final, atacantul acceptând oferta Stelei, formaţia "care l-a dorit cel mai mult", după cum singur a recunoscut.

Alegerea nu a fost însă una uşoară. Nu doar ca urmare a faptului că revenirea în Liga 1 pare un pas înapoi, dar şi ca urmare presiunii la care a fost supus în ultimul timp. Valeriu Argăseală, preşedintele campioanei, a mărturisit că atacantul de 30 de ani a primit o mulţime de mesaje în care a fost sfătuit să nu "trădeze" Dinamo, formaţie pentru care a evoluat în perioada 2001-2004. În cele din urmă, Marica a ales să nu se lase intimidat şi e pregătit să facă faţă eventualelor momente tensionate.

"El este pregătit. Mi-a spus că a primit multe mesaje, însă e pregătit să facă performanţă. El vrea să îşi relanseze cariera, să joace pentru România şi să ajungă apoi la o echipă mai mare", a mărturisit Vali Argăseală pentru Digi Sport.

Dinamo a încercat şi ea să îl transfere pe Marica. "Câinii roșii" i-au oferit atacantului un salariu lunar de 7.000 de euro, plus prime de joc care puteau urca suma până la 10.000 de euro pe lună, un bonus de 20.000 de euro pentru locul 1, 15.000 de euro pentru locul 2 sau 10.000 pentru locul 3.

Cum va arăta Steaua cu Marica. Reghe va avea destule opţiuni. În partidele puternice, staff-ul tehnic va miza probabil pe doi închizători, în timp ce în meciurile contra unor adversare mai modeste, lângă Pintilii va fi folosit Kharja.

Niţă - Răpă, Papp (Toşca), Varela, Momcilovic - Pintilii, Bourceanu (Kharja) - Adi Popa, Stanciu, Chipciu - Marica