• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Marica știe unde suferă jocul Stelei. Fostul atacant al roș-albaștrilor spune că problema echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf este în faza ofensivă.

Ajuns la 31 de ani, Marica consideră că Steaua nu ar trebui să aibe rivală în Liga 1 la achizițiile pe care le-a făcut finanțatorul roș-albaștrilor și spune că echipa ar trebui să înscrie meci de meci.

Din punctul de vedere al patronului, este destul de frustrant să vadă că jocul Stelei nu merge. El a investit foarte mult și se aștepta să vadă spectacol. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct acolo, nu vreau să mă bag eu. Steaua domină, dar nu are soluții în atac, cred că acolo suferă ei. Au pierdut niște jucători, iar cei care au ajuns au nevoie de timp.

La Steaua se pune mult accentul pe pregătirea fizică. Pentru campionatul intern, cei de la Steaua au o apărare foarte bună și, oricum, foarte puține echipe atacă Steaua. La valoarea lor și la jucătorii care sunt la Steaua, ar trebui să marcheze cel puțin două goluri pe meci. Pe mine m-a surprins campania Stelei, au luat tot ceea ce era mai bun la toți ceilalți”, a declarat Ciprian Marica, la Fotbal Club.

Marica a evoluat pentru Steaua în 9 partide în sezonul precedent dar nu a reușit să marcheze niciun gol. Acesta consideră că Golubovic ar trebui să primească mai multe mingi în fața porții pentru a fi eficient.

”Jocul ofensiv suferă și nu reușesc să marcheze. Golubovic nici nu a avut așa ocazii mari. El ar trebui să fie pus în valoare mai mult. Este un jucător robust, căruia îi trebuie mingi acolo în fața porții”, a mai spus Marica.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, consideră că jocul roș-albaștrilor a avut de suferit foarte mult din cauza numeroaselor absențe din lot.

”Am avut și avem foarte mulți jucători accidentați și Reghecampf a fost nevoit să schimbe mai mereu, e greu și pentru el. Poate pentru unii jucători acest cantonament și antrenamentele mai dure au fost prea mult”, a spus Duckadam.