• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1
  • Tenis WTA Istanbul: Elina Svitolina - Sorana Cîrstea, vineri, ora 19:00, pe Digi Sport 2

Marius Constantin se întoarce la ASA, la jumătate de an după ce a fost împrumutat la formaţia Jiangsu Suning. Chinezii nu au activat clauza de transfer definitiv.

Unul dintre cei mai importanţi artizani ai sezonului fantastic al formaţiei din Tărgu Mureş - au fost la câteva minute de cucerirea titlului de campioană -, Marius Constantin revine în Liga 1. Fundaşul nu s-a acomodat prea bine în Asia şi oficialii lui Jiangsu Suning au decis să nu se folosească de clauza de transfer definitiv, anunţă ProSport.

Astfel, fotbalistul de 31 de ani s-a întors la Târgu Mureş şi va fi prezent la reunirea echipei de sâmbătă, alături de noile achiziţii, Laurenţiu Buş şi Gabi Matei.

Noul antrenor Petre Grigoraş nu se poate declara altfel decât mulţumit în această situaţie, el având acum la dispoziţie patru fotbalişti de valori apropiate care pot evolua în zona centrală a terenului. Pe lângă Constantin, ASA îi mai are în lot pe Bejan, Ivan Gonzalez şi Balaur.

500.000 de euro au plătit chinezii în vară pentru împrumutul lui Marius Constantin, o sumă impresionantă