• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cătălin Golofca va avea şansa relansării carierei la FCSB în meciul cu Viktoria Plzen, din Europa League. În funcţie de rezultatul partidei cu cehii, Becali va lua o decizie în ceea ce îl priveşte.

Trimis la echipa a doua, Cătălin Golofca părea să fi ajuns la capătul răbdării. S-a vorbit deja în repetate rânduri că fotbalistul de 27 de ani i-a contactat deja pe oficialii fostului său club, FC Botoşani, cărora le-a cerut să îl transfere în pauza de iarnă.

Totuşi, mijlocaşul ar putea avea o şansă nesperată de a rămâne sub comanda lui Dică. Tehnicianul vrea să îi dea o nouă şansă, săptămâna viitoare, în deplasarea cu Plzen. FCSB e deja calificată în primăvara europeană, iar un rezultat pozitiv în Cehia i-ar asigura şi matematic primul loc în grupă. În funcţie de rezultatul acelei confruntări, Gigi va decide viitorul fotbalistului.

"Am vorbit cu Dică de Golofca. El mi-a zis că are de gând să joace cu el la Plzen. Dacă vom câştiga meciul cu cehii, cu Golofca în teren, şi-a scos banii. Rămâne la Steaua şi nu mai am nicio intenţie să îl dau", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Roş-albaştrii au achiziţionat 40% din drepturile federative ale jucătorului în schimbul a 400.000 de euro, în luna august, dar Golofca nu a reuşit să se impună. Pe lângă o concurenţă puternică, fotbalistul plăteşte şi din cauza vieţii extrasportive, care l-a determinat pe Dică să-l excludă din lot şi să-l trimită la echipa a doua, care evoluează în liga a treia.

După ce a marcat 3 goluri în patru meciuri la FC Botoşani în startul sezonului, Cătălin Golofca nu a reuşit să puncteze în 10 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile.