• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Prezent la partida din Liga a 3-a, dintre Steaua 2 şi Voltuntari 2, scor 1-0, Mihai Stoica a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Directorul sportiv al roş-albaştrilor a analizat, printre altele, partida de aseară dintre CS U Craiova şi Dinamo, încheiată cu victoria oltenilor, 2-1. Meme consideră că echipa lui Mulţescu e în acest moment principala contracandidată la titlu, iar scorul de aseară putea fi unul mult mai mare în favoarea lui Ivan&Co.

"Nu e importantă diferenţa de puncte între noi şi ocupanta locului doi. Cert e că Universitatea arată bine, a câştigat fără drept de apel cu Dinamo, ar fi trebuit chiar să învingă la o diferenţă mult mai mare. Scorul e mincinos. E o echipă cu spirit, cu un joc ofensiv, mie personal mi-au plăcut mereu echipele lui Mulţescu", a spus Meme, pentru Digi Sport.

Cu toate că formaţia lui Andone se află într-un punct critic, oficialul vicecampioanei speră ca marea rivală să ajungă în cele din urmă în play-off, pentru că altfel se va pierde din savoarea oferită de alte două derby-uri, în partea a doua a campionatului.

"Cred şi sper din toată inima ca Dinamo să ajungă în play-off. Doar cu ei se joacă derby-ul fotbalului românesc şi ar fi păcat să nu ne mai întâlnim de două ori în primăvară", a mai spus Stoica.

Cu doar 16 puncte acumulate după 12 partide din Liga 1, Dinamo se află pe un ruşinos loc 8, în ciuda faptului că la începutul sezonului se vorbea despre un singur obiectiv: titlul. Formaţia din Ştefan cel Mare nu a mai cucerit campionatul din 2007.