• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

"Fiţi mândri că v-am dat jucători campioni", e mesajul lui Marius Şumudică pentru Laurenţiu Reghecampf şi FCSB. Antrenorul campioanei a refuzat o ofertă din străinătate dar nici nu mai vrea să antreneze în Liga 1 în sezonul viitor.

Antrenorul Astrei continuă duelul de la distanţă cu vicecampioana. Marius Şumudică i-a transmis un mesaj lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu în continuare îi transmit să dea Dumnezeu să gestioneze foarte bine situaţia, să fie mândru că antrenează jucători campioni. Sa fie mândru de asta fie că e vorba de Alibec, De Amorim, Boldrin sau Enache", a spus tehnicianul, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul campioanei încă nu a uitat de eşecul cu 0-3 în faţa celor de la FCSB, din urmă cu două etape.

"Am vândut jucători şi acum două etape am jucat Astra1 vs Astra2. M-a bătut Astra2. Nici nu-mi venea să cred când vedeam că se bucură jucătorii mei şi erau îmbrăcaţi cu alte culori. Şi de asta ar trebui să fie mândri cei de acolo, că au avut o pepinieră bună. Dar recunoştinţa e o povară grea", a mai spus antrenorul campioanei.

Şumudică pare din ce în ce mai hotărât să nu mai continue la Astra, unde îi expiră contractul la finalul sezonului.

"Sunt tot la fel, la nivel de telefoane, dar din străinătate. O singură ofertă am avut concret, de la o echipă de afară, dar am refuzat-o. Îmi doresc să plec în străinătate, să încerc şi eu; dar unde-cum nu ştiu, trebuie să iau o decizie. Să vedem ce proiect există, nici să mă duc aşa ca înecatul şi să mă intorc înapoi după o lună sau două şi să caut să o iau de la capăt pe la cine ştie ce echipă", a concluzionat Şumi.

Marius Şumudică este cel mai titrat antrenor din istoria Astrei, unde a câştigat un titlu şi o supercupă.