• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Constantin Budescu (28 de ani) a avut puterea să glumească în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști cum comentează declarația lui Nicolae Dică, cel care îl lăudase zilele trecute, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

”Nu știu, dacă el a spus asta... are dreptate, ce să zic (n.r. - râde). Când era jucător îi urmăream meciurile, chiar mi-aduc aminte cu plăcere de rezultatele pe care le-au avut și chiar mă uitam la meciuri”, a spus Budescu.

Coordonatorul roș-albaștrilor a dezvăluit, mai apoi, și care va fi rolul său în noua echipă, dar și ce pretenții are Dică de la el.

”Nu-mi cere nimic special, joc același post ca la Astra. Mi-a zis să joc la fel ca și până acum  și chiar mai bine dacă se poate. Cât despre mine, nu mi-am propus nimic special. Vreau doar să fiu sănătos și să-mi ajut echipa. Sperăm să obținem ce ne-am propus”, a mai spus Budescu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Referitor la lupta pentru cununa cu lauri, mijlocașul a replicat:

”Sunt mai multe echipe care se vot bate la campionat, s-au făcut multe transferuri, așa că va fi un campionat disputat. Aici s-au schimbat foarte multe. S-au schimbat antrenorii, au venit jucători, alții au plecat, sperăm să fim uniți și să obținem ce ne-am propus!”.

Partida dintre FCSB și Voluntari se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Budescu a vorbit și despre meciul cu Plzen, din turul al treilea preliminar al UCL.

”Așa a fost să fie, să picăm cu Plzen. Îi cunosc foarte bine, nu va fi o dublă ușoară. Ne așteptăm să vină cât mai mulți spectatori și la meciul cu Voluntari, dar și de acum înainte.

De altfel, mi-aș dori să vină foarte multă lume la meciurile noastre, să fie mereu stadionul plin, dacă se poate, pentru că la Astra nu am avut parte de așa ceva, venea puțină lume. Cu stadionul plin, mă simt și eu fotbalist și mi-ar plăcea să fie mereu o atmosferă frumoasă”, a mai spus Budescu. 

4 trofee a câștigat Dică în calitate de jucător la Steaua: două titluri în Liga 1 (2005, 2006), Cupa României (2011) și Supercupa României (2006). A fost și semifinalist cu roș-albaștrii în Cupa UEFA, în sezonul 2005-2006.

240.000 de euro pe an este salariul lui Budescu la FCSB.

32 de meciuri și 9 goluri are Nicolae Dică în naționala mare a României, pentru care a jucat din 2003 până în 2010.