• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, la capătul unui meci în care a ratat şi un penalty, prin Constantin Budescu. La finalul jocului, directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, i-a ironizat pe rivali şi a spus că o victorie mai clară nu ar fi fost savurată la aceeaşi intensitate.

"Dacă înscria Budi din penalty, câştigam prea lejer şi nu era bucuria aşa mare", a declarat oficialul vicecampioanei, care a adăugat că victoriile cu Dinamo sunt extrem de importante, "mai ales că în ultima perioadă au fost rare".

VIDEO: Penalty-ul ratat de Budescu

Deşi recunoaşte că echipa lui Vasile Miriuţă a avut câteva momente bune în prima repriză, Mihai Stoica este de părere că victoria roş-albaştrilor nu poate fi pusă la îndoială.

"E o bucurie imensă şi sunt fericit în primul rând pentru că noi am jucat din trei în trei zile si am avut probleme cu zborul şi am avut un meci foarte complicat la Cluj, în timp ce doar Dinamo şi-a amânat jocul. Mă rog, LPF.

Adversarii noştri au avut ocazii, nu putem nega asta, chiar la 0-0, două situaţii şi bara lui Mahlangu, dar cred că victoria este pe deplin meritată. Chiar şi după ratarea loviturii de pedeapsă, când mă aşteptam ca noi să cedam cel puţin mental şi să facem pasul înapoi, mingea a stat cvasipermanent în posesia noastră", a mai spus Mihai Stoica.

În urma victoriei din derby, FCSB s-a apropiat la un punct de liderul CFR Cluj, care va juca azi cu Astra Giurgiu, în deplasare. În schimb, Dinamo rămâne în afara locurilor de play-off, la 9 puncte în urma marii rivale, dar şi un meci mai puţin disputat, cel împotriva Concordiei Chiajna, reprogramat din cauza condiţiilor meteo.