• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vasile Miriuţă va fi noul antrenor al lui Dinamo, dar debutul său pe banca alb-roşiilor nu se va produce miercuri, la meciul contra Concordiei Chiajna, chiar fosta echipă a tehnicianului, ci la marele derby cu FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Miriuţă va deveni astfel primul antrenor dinamovist din ultimii aproape 15 ani care îşi face debutul chiar împotriva marii rivale. Ultimul în această situaţie a fost Ioan Andone, în 2003, la celebrul meci în care s-a inaugurat nocturna pe stadionul din Ştefan cel Mare, iar Steaua s-a impus cu 4-2.

"Fălcosul" l-a înlocuit pe Cornel Dinu chiar înaintea derby-ului, după ce "câinii" au pierdut trei meciuri la rând. Schimbarea de pe bancă nu a produs şocul dorit, iar roş-albaştrii au câştigat prin golurile marcate de Claudiu Răducanu, de două ori, Gabriel Boştină şi Marian Aliuţă. Pentru gazde au punctat Ionel Dănciulescu, din penalty, şi Gabriel Tamaş.

"Le-am stins lumina", a declarat Claudiu Răducanu la finalul partidei de pe 23 martie 2003, prima disputată în nocturnă pe stadionul Dinamo. Un mesaj cu dublu înţeles din partea atacantului stelist.

Andone avea să piardă şi următoarele trei jocuri pe banca lui Dinamo, care a înregistrat un record negativ în istoria clubului prin cele şapte eşecuri consecutive, dar la finalul sezonului a reuşit să câştige prima dintre cele trei Cupe ale României la rând alături de alb-roşii. În stagiunea următoare, a fost cucerit şi titlul de campioană.

Un amănunt interesant e că şi în turul campionatului, în Ghencea, antrenorul lui Dinamo se afla la debut. Este vorba despre Florin Marin, care l-a înlocuit pe Ion Moldovan şi a obţinut o remiză pe terenul Stelei, scor 1-1.