• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rămas liber de contract după despărţirea de Rostov, Andrei Prepeliţă a comentat, în direct la Digi Sport Special şansele fostei sale echipe, FCSB, de a pătrunde în grupele Champions League.

Ziua de miercuri este cea mai importantă a anului pentru vicecampioana României, care e la 90 de minute distanţă de un rezultat istoric: calificarea în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume. Prepeliţă are încredere în fosta sa echipă şi a discutat despre lucrurile care ar putea să constituie un avantaj important pentru roş-albaştri.

"Am văzut meciul cu Sporting din tur, cred că Steaua are şanse să se califice. Nu cred că se pot face comparaţii cu dubla cu Ajax. Atunci era alt moment al sezonului, era primăvară, iar presiunea era mică, pierdusem cu 2-0. Acum miza e mult mai mare. Dar joacă acasă, publicul e de partea lor, cred că sunt şanse egale la calificare", a spus mijlocaşul, la Digi Sport Special.

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate de ieri, Dică s-a decis să îl folosească pe Filip în locul suspendatului Pintilii. Lucru confirmat ulterior, în direct la Digi Sport Matinal, de Becali. Alegerea pare una surprinzătoare în condiţiile în care închizătorul a jucat pentru prima oară ca titular într-un meci oficial cu Juventus Bucureşti, în ultima etapă, însă "Prepe" are încredere că se poate descurca bine.

"Filip a jucat mereu bine, indiferent că a jucat mijlocaş central, fundaş stânga sau chiar fundaş central. Dacă Dică mizează pe el, înseamnă că e 100% fizic. El îl vede în fiecare zi la antrenament şi ştie ce poate şi în ce formă e", a mai spus internaţionalul român, pentru ca apoi să identifice un atu important al roş-albaştrilor în disputa cu Sporting: "A revenit şi Budi, e un lucru bun pentru ei. Au jucători care pot să înscrie".