• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

ACS Poli Timişoara a reuşit prima victorie din acest sezon, dar problemele continuă în Banat. ANAF a pus poprire pe conturile timişorenilor, iar pentru bănăţeni urmează debutul în faţa propriilor suporteri, contra celor de la FCSB.

Bun prieten cu Nicolae Dică, Adrian Neaga speră ca echipa sa să reuşească surpriza în faţa roş-albaştrilor. Antrenorul lui FCSB a venit la Chiajna (unde ACS Poli s-a impus cu 1-0) şi şi-a spionat adversara de vinerea viitoare.

"Eu zic că Steaua are cea mai bună echipă din campionat. Mă bucur pentru Dică că a ajuns la Steaua. Sper să câștige cu Voluntari, iar vinerea viitoare, la Timișoara, să câștige Poli", este ambițios Neaga.

"Va fi un meci foarte greu, chiar dacă este acasă. Este cu o echipă care și-a propus titlul anul acesta, au făcut și ei multe transferuri, au adus mulți jucători valoroși, însă noi vom evolua la victorie", promite și Gabi Cânu.

Partida din etapa a doua a Ligii 1, dintre ACS Poli Timişoara şi FCSB, va fi în direct la Digi Sport 1, vineri, de la ora 21:00.