• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dorit și de Dinamo, Ciprian Marica a ales în cele din urmă să semneze cu rivala Steaua. Atacantul a fost atacat dur de Ionuț Negoiță, după ce Marica afirmase că nu a primit nicio ofertă din "Ștefan cel Mare".

"Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu.

Nu ştiu dacă la cluburile serioase de afară, unde domnul Marica a jucat, a fost contactat de patronii echipelor respective. Aceasta este o practică mioritică pe care domnul Marica văd că şi-o doreşte. La Dinamo, patronul nu va contacta niciodată şi nu va negocia cu jucătorii, indiferent de numele acestora! Am o echipă profesionistă, care este plătită să-şi facă treaba profesionalism. Căci, deşi văd că mai există jucători nostalgici după vremurile în care totul se face la palat şi cu mult tam-tam, profesionalismul trebuie încet, încet, să prindă contur şi-n România", a spus finanțatorul lui Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor.

"Sunt cu atât mai dezamăgit de atitudinea domnului Marica, acesta încercînd să ascundă o trădare cu o minciună, cu cât mă aşteptam ca periplul prin fotbalul mare să-l fi făcut să-şi schimbe mentalitatea dîmboviţeană. Dar este mai uşor să fii deontolog pe Facebook şi în alte momente publice, decât să schimbi propriu-zis ceva în felul de a fi. Îi doresc domnului Marica succes şi tărie de caracter ca pe viitor să-şi poată asuma deciziile personale fără a mai fi nevoie să-şi caute alibiuri", a mai afirmat Negoiță.

Ciprian Marica: "Singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulţi, foarte mulţi fani mi-au scris aici, iar Dinamo a fost şi va rămâne o parte importantă a vieţii mele. Am tras concluzia că poate au deranjat opiniile mele în anumite momente, poate chiar există o politică fermă la club, o altă viziune, poate oamenii de acolo doresc altceva".