• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB mai trebuie să dispute un meci oficial în campionat, până la primul duel cu Sporting Lisabona, programat marți, 15 august, pe ”Alvelade”, de la ora 21:45. Este vorba despre partida cu Astra, din etapa a 6-a, Liga 1, care se va disputa sâmbătă, pe ”Arena Națională”, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Roș-albaștrii au avut parte de un program încărcat în acest start de sezon. Practic, au jucat din trei în trei zile iar oboseala își spune deja cuvântul, așa cum s-a văzut în partida cu CSM Poli Iași, scor 1-1.

Gigi Becali a dezvăluit, în exclusivitate la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că i-a ordonat lui Dică să nu bage titularii în meciul cu Astra, pentru a-i menaja în vederea duelului cu Sporting.

”De Amorim are o ofertă din Qatar, în valoare de 400.000 de euro și mai este o variantă din Cipru, dar sub formă de împrumut. Va juca sâmbătă, cu Astra, pentru că este nevoie de el, după care îi dau drumul.

Va juca sâmbătă, pentru că n-are cine să intre. De ce? Pentru că nu va evolua niciun titular cu Astra. Ce, noi suntem proști să riscăm 40 de milioane de euro (n.r. - acești bani ar urma să încaseze FCSB în caz de calificare în grupele UCL) pentru un meci cu Astra? Nu o să joace niciunul pentru că se simte oboseala, de vină e și căldura. N-ați văzut, erau morți cu Iașiul”, a spus Becali, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Finanțatorul vicecampioanei a mai spus că, în ciuda transferurilor pe care le va face în defensivă, Nedelcu tot acolo va evolua.

”Nedelcu trebuie să fie cel mai bun fundaș central al României. Ce dacă a jucat la închidere? Eu așa îl văd. Vreau să-l fac pe Nedelcu de 50 de milioane de euro.

Mijlocași centrali sunt foarte mulți de calitate, dar fundași centrali foarte buni, nu știu care sunt. Eu mi-am propus să-l fac pe Nedelcu de două ori mai bun decât Varane.

Nu-i las până nu scot unul sau doi, de 30-40 de milioane de euro, mereu o să zic așa, o să pun presiune. Cine nu va rezista la presiune, aia e, va ajunge la Botoșani, Iași, Timișoara, la alte unități militare. Pentru că la Steaua este unitate de elită militară”, a mai spus Becali. 

Pentru că Nedelcu și cu Benzar nu au drept de joc în dubla cu Sporting, din cauza faptului că au evoluat deja pentru Viitorul în preliminariile Champions League, cei doi jucători au șanse foarte mari de a debuta pentru roș-albaștri în partida de sâmbătă seară.

Cum ar putea arătat FCSB cu Astra

Stăncioiu (Ad. Vlad) - Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovic - Ov. Popescu, Achim - Man, R. Grecu, De Amorim - D. Benzar (Gnohere)