• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali a oferit noi informații despre procesul care va avea loc la TAS pentru stabilirea campioanei României, între Viitorul și FCSB. Patronul roș-albaștrilor a susținut că UEFA le-a trimis un mesaj clar celor de la Lausanne: cazul trebuie judecat până pe 12 iulie.

”Nu știu decât că s-a acceptat limba franceză și că s-au stabilit termene și că UEFA a dat ordin ca până pe 12 iulie să fie judecat cazul. 14 iulie e data tragerii la sorți pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte - 44 - play-off-ul din Liga 1. LPF susţine că în această situaţie câştig de cauză are echipa care a avut rezultate directe mai bune în play-off, respectiv Viitorul.

FCSB a interpretat altfel regulamentul şi susţine că la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat, şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României.

”Eu am emoții ca înaintea unui examen, fie că e vorba despre un meci, fie că este vorba despre un proces. Fiecare cunoaște cazul. Nu e un caz simplu”, a recunoscut Cristian Bivolaru, la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport, cu 3 zile în urmă.