• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gheorghe Hagi a decis astăzi să renunţe la echipa secundă a Viitorului. Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi, fiind un semnal evident că "Regele" pare hotărât să nu se mai implice la fel de mult ca în ultimii ani. Se zvoneşte chiar că fostul mare internaţional ar urma să dea curs unei oferte de a antrena afară, motiv pentru care tot ce înseamnă Viitorul şi Academia va trece în plan secund.

Invitaţi la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Narcis Răducan şi Bogdan Mara au recunoscut că decizia lui Hagi surprinde foarte mult.

"Nu credeam că într-o zi în care joacă Steaua o să ajungem să vorbim despre alt subiect. Ştirea are o anvergură foarte mare şi zdruncină pe undeva modelul propus. Sunt sigur că Hagi are argumente, deşi a încasat mai mult de 10 milioane în ultimul an. Echipa din Liga a 3-a costa undeva la 100.000 de euro", a spus Narcis Răducan, la Fotbal Club, completat de Mara: "Echipa a doua era o rampă de lansare pentru echipa mare. Le dădeai acolo minute, e extrem de ciudat".

În ultimii ani, Hagi a părut că are singurul proiect sănătos din fotbalul românesc. Viitorul a devenit în mai a 25-a campioană a României şi a şasea echipă din afara Capitalei care câştigă titlul, după 1990, după Universitatea Craiova, CFR Cluj, Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi şi Astra Giurgiu.