• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Așa cum site-ul nostru, digisport.ro, v-a anunțat încă de pe data de 7 noiembrie, Filipe Teixeira (37 de ani) a semnat un nou contract cu FCSB, valabil până în vara lui 2019.

Portughezul, care nu evoluează meci de meci pentru că nu mai poate ține cadența la vârsta sa, i-a convins pe oficialii roș-albaștrilor prin atitudinea pe care o are în teren, la antrenamente, dar sigur și prin evoluțiile avute până acum în tricoul roș-albaștrilor.

Teixeira, considerat exponențial în ”dubla” cu Viktoria Plzen, în urma căreia roș-albaștrii s-au calificat în play-off-ul UEFA Champions League, a fost răsplătit de conducere. 

În vară, Teixeira, care în România a mai jucat la FC Brașov, Rapid și Petrolul, a semnat pe un an cu roș-albaștrii, iar acum clubul intenționează să îi propună prelungirea pe încă un sezon, caz în care fotbalistul ar urma să rămână la FCSB până în vara lui 2019, când va avea aproape 39 de ani. Pregătirea exemplară și lipsa accidentărilor grave îi asigură longevitatea portughezului.

20.000 de euro pe lună este salariul lui Teixeira la FCSB. Este cel mai bine plătit jucător de la echipa bucureșteană, alături de Budescu și Alibec.

Selecționerul Cosmin Contra l-a lăudat pe Teixeira chiar zilele trecute. A lucrat cu el la Petrolul și ar lua în calcul chiar naturalizarea acestuia, care i-ar permite să joace în naționala mare a României.