• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Petrolul a anunţat pe site-ul oficial al clubului că tehnicianul Constantin Schumacher este noul antrenor al echipei. Acesta va începe efectiv munca miercuri, odată cu reunirea lotului, programată la ora 12:00, la stadionul "Ilie Oană".

Ploieştenii au ajuns marţi la un acord cu Mihai Stoichiţă, cu privire la încetarea raporturilor contractuale, despărţindu-se astfel de antrenorul care a pregătit echipa în ultima parte a sezonului de toamnă.

În vârstă de 39 de ani, Constantin Schumacher a avut o carieră îndelungată, ca jucător, la nivel de prim eşalon, iar, ca antrenor, le-a pregătit pe Juventus Bucureşti, CSM Rm. Vâlcea, Oţelul Galaţi şi, ultima dată, SCM Argeşul Piteşti.

Din stafful tehnic al lui Constantin Schumacher va face parte şi Dragoş Radu, cel care va ocupa postul de antrenor secund. Fostul mijlocaş este al patrulea antrenor al lupilor, în acest sezon, după Tiberiu Selymes, Eusebiu Tudor şi Mihai Stoichiţă.

Prahovenii fac tot posibilul să se salveze de la retrogradare: Mihai Stoichiţă a lăsat echipa pe ultimul loc: Petrolul are 8 puncte, după primele 23 de etape, în care nu a înregistrat decât două victorii.

SURSĂ FOTO: fcpetrolul.ro