• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Viitorul trimite încă un fotbalist de bază într-o ligă importantă din Europa! Bogdan Mitrea s-a transferat în Serie B, urmând să evolueze din această iarnă pentru Ascoli.

Mutarea a fost confirmată de Viitorul, care a anunțat tot vineri faptul că i-a reziliat pe cale amiabilă înțelegerea portarului Victor Rîmniceanu, după ce se despărțise în această săptămână și de Raul Ciupe, respectiv Călin Albuț.

"După doi ani şi jumătate, Bogdan Mitrea s-a despărţit de FC Viitorul. Stoperul constănţenilor îşi va continua cariera în Italia, în Serie B, urmând să îmbrace tricoul lui Ascoli FC. Venit în vara anului 2013 la FC Viitorul, Bogdan Mitrea a adunat 86 de prezenţe pentru echipa lui Gheorghe Hagi, marcând şi 19 goluri!

FC Viitorul îi urează mult succes în carieră lui Bogdan Mitrea", este mesajul de pe site-ul Academiei Hagi.

 

Bogdan Mitrea s-a transferat la Ascoli

Posted by Academia de fotbal Gheorghe Hagi on 8 Ianuarie 2016

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Mitrea a fost un om extrem de important pentru Viitorul în acest sezon și a bifat nu mai puțin de 22 de meciuri (în 21 de partide a fost titular) în Liga 1, marcând 2 goluri pentru echipa lui Hagi.

Noua echipă a lui Mitrea, Ascoli, este pe locul 17 în liga a doua din Italia, fiind în luptă pentru evitarea retrogradării. Fundașul ar putea să debuteze la Ascoli pe 18 ianuarie, în duelul din deplasare cu Virtus Entella.